Sikker sejlads med det rette bådudstyr

29 September 2020 Astrid Pedersen

Har du netop fået sejlsport som hobby, eller har familien anskaffet en hyggelig båd som skal bruges på ferier og i weekender? Så har du brug for bådudstyr og materialer til pleje og vedligeholdelse af båden. Og den gode nyhed er at det ikke behøver at koste en formue.

Hvor kan jeg købe billigt bådudstyr online?

Hos BÅDBIKSEN, som er en dansk forhandler af kvalitets bådudstyr, finder du altid gode tilbud på udstyr og tilbehør til sejlads og vedligeholdelse. Uanset om du er i besiddelse af en jolle, en motorbåd eller et sejlskib vil du hos BÅDBIKSEN kunne forsyne dig med alt hvad du skal bruge i forbindelse med bådpleje og opgradering af udstyr.

Inden for anker og fortøjning vil du kunne finde de bedste ankre på markedet samt en udførlig vejledning til hvilket anker du skal vælge til netop din båd i forhold til dennes længde og vægt. Du vil kunne købe tovværk, fendere og ankerspil i høj kvalitet – og du vil kunne læse om forskellen på de forskellige anker typer. Når det handler om sikkerhed om bord kan du hos BÅDBIKSEN finde et bredt udvalg af redningsveste til børn og voksne. Her finder du såvel de traditionelle redningsveste med faste flyde elementer som de moderne oppustelige redningsveste.

Du vil under kategorien ”Bådpleje og vedligeholdelse” kunne finde alle nødvendige redskaber samt diverse materialer til rengøring og pleje af din båd. Det drejer sig for eksempel om bundmaling og antifouling, fugemasse til reparation af småskader og tætning af skroget samt olie og lak til pleje og forskønnelse af trædæk. BÅDBIKSEN fører desuden et bredt udvalg af udstyr og tilbehør til vandsport og fritids aktiviteter på vandet, for eksempel fiskegrej, paddle boards, våddragter og diverse vandlegetøj. Og så kan du selvfølgelig købe diverse elektronik til navigation og kommunikation samt elementer til opbevaring af fødevarer hos BÅDBIKSEN.

More articles