Rekruttering af medarbejdere med et højt kompetenceniveau

01 august 2018 Astrid Pedersen
image

Der er mange gode ting forbundet ved at være indehaver af en succesfuld virksomhed. En af dem er, at det er skønt at se noget, man selv har været med til at skabe, gro og udvikle sig. En anden er, at man får glæden ved at se en voksende medarbejder skare, som er ivrige efter at bidrage med netop deres arbejdskraft og faglige kundskaber, så virksomheden kan komme endnu længere ud over rampen. Og dette kan netop lade sig gøre, hvis man får fat i de helt rigtige medarbejdere til de stillinger, der skal sikre denne fremgang.

Find de kloge hoveder og de flittige hænder med professionel rekruttering

Er du lidt på Herrens mark, når det handler om at finde disse medarbejdere, er der intet odiøst i dét. Der er ingen, der forlanger, at en overordnet chef for eksempelvis en virksomhed, som beskæftiger sig med bioteknologi, skal have afgørende og detaljeret indsigt i hvert eneste fagområde – for eksempel IT – som kunne eksistere i virksomhedens regi. Derfor er der heller ingen skam i at outsource den proces, der ligger i en vellykket rekruttering, til et professionelt bureau.

Med professionel rekruttering kan du få hjælp fra en erfaren konsulent, som har såvel branche kendskab som erfaring udi at finde de helt rigtige kandidater. Du kan blandt andet få assistance til at klarlægge de behov, din virksomhed har, således at arbejdsområderne for pågældende stilling kan præciseres. På basis af denne information vil din rekrutterings konsulent hjælpe dig med at udfærdige et kort og præcist stillingsopslag, som formuleres til at ramme den helt rigtige målgruppe. Og konsulenten kan også forestå selve sorterings- og udvælgelsesprocessen samt de indledende samtaler og eventuelle tests. Hvis du samtidig ønsker hjælp og sparring i forbindelse med selve ansættelsen og det efterfølgende onboarding forløb, vil din rekrutterings konsulent helt sikkert også stå parat til at assistere dig.

Bliv klogere på dedikation.dk

Flere Nyheder