Pendler skaber stemning og hygge

21 maj 2018 Astrid Pedersen
Pendler skaber stemning og hygge

At vælge den rette form for belysning til sit hjem er på én gang en spændende og krævende opgave. Udfordringen består i at finde lamper, som leverer det nødvendige lys, og på samme tid ikke virker alt for dominerende i forhold til det øvrige interiør. Den rette type lampe vil understrege en stemning og fremhæve særpræg ved rummet eller møblementet – for eksempel en hyggelig krog eller et stykke kunst. Lamper kan også understrege en funktion. Du kan for eksempel anbringe en læselampe for enden af din sofa eller på lampebordet ved siden af din lænestol for at vise, at her kan der slappes af og læses bøger eller aviser. Eller du kan anbringe en smuk og funktionel arkitektlampe på skrivebordet for at signalere, at her er hjemmets arbejdsplads.

Pendler – strålende smykker til dit hjem

En lampes funktion behøver dog ikke at være hverken effektivitet eller en bestemt form for fokuseret belysning. Lamper kan være kunstværker i sig selv – de ekstra accessories, som giver din smagfulde indretning the final touch. Et eksempel på en type lampe, hvis primære funktion er at skabe stemning og atmosfære, er den klassiske pendel. En smuk, lavthængende lampe, som typisk ikke spreder det skarpeste lys, men som til gengæld er den ultimative hyggespreder og stemningsskaber.

Find smukke pendler til din stue på andlight.dk

Hos andlight.dk kan du finde et bredt sortiment af smukke og eksklusive bordlamper, loftlamper, væglamper, gulvlamper og pendler fra et stort udvalg af danske og internationale producenter som Artemide, Astro, Baltensweiler, Bestlite, David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Here Comes The Sun, In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Marc Pascal, Marset, MENU, Muuto, NEW WORKS, Normann Copenhagen, Northern Lighting, Philips HUE, Royal Botania, Schottlander, Tonone, Trizo21, Verner Panton, VIPP, Vitra, WATT A LAMP, XoLiving og Zoolight.

Se de mange lækre pendler på andlight.dk

Flere Nyheder