Få så godt som nye gulve med en gulvafslibning

07 juni 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Er dine trægulve begyndt at se grå og triste ud, og er de svære at holde rene, er det ved at være tid til at få dem afslebet. De fleste gør det i forbindelse med en flytning, når boligen alligevel er tom, fordi det er langt nemmere, men har man ikke mulighed for det eller har man boet der så længe, at det er tid, er det stadig muligt.

Du kan vælge selv at slibe gulvene eller få et firma til at gøre det. Du kan blandt andet søge på gulvafslibning i Lyngby. Ofte kan det ikke betale sig selv at afslibe gulvene, hvis man tager tiden med ind i beregningen.

gulvafslibning lyngby

Find den rigtige gulvafsliber

Har du besluttet at du vil have dine gulve afslebet af en professionel gulvafsliber, er der flere ting du med fordel kan gøre inden du vælger hvem der skal afslibe dine gulve. 

Til at starte med er det en god ide at kontakte flere gulvafslibere. Da der går så lang tid imellem man skal have afslebet sine gulve skal man ofte ud og finde et nyt firma hvergang. Med mindre at man har et vennepar der lige har fået sine gulve afslebet og kan anbefale et firma.

Det er altid en god ide at kontakte flere håndværkere og det gælder også gulvafslibningsfirmaer. Som udgangspunkt kontakt mindst tre og få et tilbud. Det vil give dit et overblik over prisniveauet og gør det muligt at fravælge både det dyreste tilbud, men så afgjort også det billigste. I sidste tilfælde kan prisen være så billig, at firmaet reelt ikke har tid til at slibe dine gulve ordentligt og du vil komme hjem til gulve fuld af ridser. Et gulv der skal afslibes igen, før de måske bliver pæne. I værste tilfælde kan du risikere, at gulvene ikke står til at redde.

Flere Nyheder