Det skal du huske, inden du starter din webshop

17 september 2021 Emilie Jacobsen

Drømmer du om at starte en webshop, er der en række forskellige ting, du skal have styr på. Faktisk kan listen virke helt uendelig. Derfor er det en god ide, at du sørger for at få nogle af de lette ting ud af verden. Det kan for eksempel være at få valgt dit domæne og dit webhotel. Selvom det er noget, som du kan bruge lang tid på at tænke over, bør du ikke hænge fast i et analysemode i forhold til det. Du er også nødt til at få valgt det, så du kan komme i gang. 

Dermed ikke sagt, at det ikke er vigtigt. Dit domæne skal jo hænge sammen med din webshops navn, og det skal være noget, som dine kommende kunder har nemt ved at huske. Men du kan heller ikke bruge flere måneder på at finde frem til det. Få det valgt, købt og kom videre. 

Få inspiration til webhotel 

Det samme er tilfældet med webhotellet. Du har brug for det for at kunne komme i gang med at oprette din webshop. Men der findes så utrolig mange, at du kan bruge lang tid på at undersøge dem alle. Det kan være en stor hjælp for dig, at du går ind på en hjemmeside som webhotel-guiden.dk. De skriver om en række danske webhoteller, så er det et dansk webhotel, du vil have, kan du nemt finde oplysninger om det hos dem. 

Nogle webhoteller henvender sig særligt til ejere af webshops, men du behøver ikke at vælge dem. Det kommer også an på, hvad dit budget er, og hvad dine ambitioner er med din webshop. Et webhotel, der henvender sig til webshopejere, giver dig selvfølgelig de største muligheder for at vokse, men det kan tage tid for dig at komme dertil. Derfor kan du sagtens starte med et mindre abonnement og på den måde spare nogle penge. 

Flere Nyheder