Derfor skal du tage til massør

03 juni 2019 Anne-Mette Hansen
Derfor skal du tage til massør

Massage kan virke helbredende eller forebyggende i mange forskellige situationer. Du behøver ikke have en diagnose eller en decideret sygdom for at tage en tur til massør. Det kan også blot være en behagelig wellness oplevelse, der kan hjælpe på spændte muskler fra fysisk eller stillesiddende arbejde. Er du usikker på, om du skal tage en tur til massøren? Læs med, og få 5 gode grunde til, at du skal svinge en tur forbi en massør. 

5 gode grunde til at tage til massør 

1. Nakke- og rygsmerter – mange danskere oplever disse i løbet af deres liv. De kan komme fra både dårlige siddestillinger og overbelastning af muskler og led ved hårdt fysisk arbejde. 

2. Ondt i lænden – massage er godt, hvis du døjer med smerter i lænden. Det kan være, at du har løftet forkert eller sidder dumt ved dit skrivebord på kontoret.

3. Spændingshovedpine – der er ofte en årsag til spændingshovedpinen fra muskler eller led, der sidder fast eller i klemme. Massagen kan være med til at løsne op for dette. 

4. Myoser og muskelspændinger er umulige at slippe af med, hvis ikke du får gjort noget ved problemet. Massage kan hjælpe på problemet for mange. 

5. Andre smerter eller spændinger i kroppen – f.eks. fra sportsskader eller overbelastning ved træning. 

Spørg altid din massør inden I går i gang, om det er forsvarligt at få en massage ved netop dit problem. Hvis ikke, så kan massøren typisk henvise dig til en kiropraktor eller en anden behandler, der bedre kan tage sig af dit problem. 

Find en god massør i København 

I København er det lidt af en jungle at finde den helt rette massør. Der er utrolig mange at vælge mellem, mange priser og tilbud og forskellige services. Ved Kaatsu Massage i København kan du få massage i smukke omgivelser enten i klinikken eller i dit eget rolige hjem. De forskellige massører er både mænd og kvinder, og de er alle erfarne. Enten som fysioterapeuter eller sportsmassører. 

Du kan læse meget mere om, hvad Kaatsu Massage tilbyder her: https://kaatsumassage.dk/

Flere Nyheder