Tjek de billige online lån ud på nettet

16 June 2021 Lotte Hindsberg

Har du brug for at låne penge, har du flere muligheder. Du kan ansøge din traditionelle bank, men her skal du være opmærksom på at de har en relativ lang behandlingstid og du skal som udgangspunkt kunne stille med sikkerhed for at banken vil låne dig penge. Du kan også overveje at ansøge om et lån i en online bank.

Modsat din bank er låneproceduren hurtig og enkel og du vil ikke blive bedt om at stille med sikkerhed. Har du ansøgt om et større beløb, kan du forvente at du skal dokumentere at du har en indtægt. Det kan du gøre ved at vise at en lønseddel.

Sådan låner du online

For at kunne låne online skal du selvfølgelig have adgang til internettet. Derudover skal du have et NemID, som du skal bruge til at underskrive et lånetilbud. For at online banken kan sende dig et tilbud, skal du også have en mailadresse. Fra bankens side er det et krav, at for at du kan låne, skal du have en dansk folkeregisteradresse og du skal være myndig og mindst 18 år. 

Er du i tvivl om hvilke lån du skal ansøge er der hjælp at hente på en af sammenligningssiderne. Her kan du gratis få hjælp til at finde mindst tre forskellige lån. Det er værd at bruge et par min. på at ansøge flere lån, især fordi det er hurtigt og nemt at ansøge. Det kan gøre forskel på et godt og billigt lån eller et lån, hvor du betaler mere i renter og gebyr end nødvendigt.

Efter du har ansøgt vil du som udgangspunkt få svar indenfor få minutter og du kan i ro og mag undersøge tilbudene og finde det bedste. Det er rentesatsen, gebyr, ÅOP og tilbagebetalingsbetingelserne du især skal være opmærksom på, når du sammenligner.

More articles