Tænk over bryllupslokaler i god tid

16 november 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man skal planlægge et bryllup, er der så mange ting, som man skal have på plads, men det eneste, man ikke kan regne med, hvordan kommer til at blive, er vejret, så man er nødt til at finde nogle lokaler til ceremonien, hvis man ikke tør tage chancen med at være udenfor.

For vejrudsigten kan godt varsle godt vejr, men man ved det som regel først på dagen, hvordan det går – og så er tingene meget lettere at have med at gøre, når det foregår indenfor.

Det kan være et sted som: http://roendegaard.dk/arrangementer/bryllupper/ 

Som man kan se, så er der dog mulighed for at holde brylluppet udenfor, hvis dagen taler for det, og det kan man så overveje på dagen, hvis man er frisk på at tage en chance med kort varsel, og ellers kan man trods alt rykke ind.

image

Sikr jer det bryllupslokale tids nok

Men derudover bliver man nødt til at sikre sig det gode lokale i god tid, for der er mange andre end jer selv, som der overvejer et bryllup i god tid, og man vil trods alt ikke slå to bryllupper sammen, da man gerne vil have dagen til at handle om jer som par, der er fokus på.

Så man kan ikke bare gå og tro, at man kan trække tiden til det sidste, så man bare booker det med nogle måneders varsel – nogle gange skal man være ude i over et år i forvejen.

Sådan går det nemlig, når man har med flotte lokaler at gøre, der er sat til at huse bryllupper.

Man er næsten ude i, at man skal arrangere, hvornår man frier til hinanden, så man kan sikre sig det lokale med det samme og SÅ se på, hvem man egentlig vil invitere med.

For så er rammerne trods alt i hus, og man kan begynde at overveje alt det andet.

Flere Nyheder