Love Lingeri – det flotteste lingeri i høj kvalitet

09 februar 2021 Astrid Pedersen

Går du og drømmer om at forkæle din krop med lækkert lingeri i høj kvalitet? Så bør du læse med her.

Trusse og BH – din basale lingerigarderobe

Skal du i gang med at starte en velassorteret lingeri garderobe bør du lægge ud med det mest grundlæggende, nemlig et matchende trusse og BH sæt. Når først du har et flot sæt bestående af en velsiddende BH og et par trusser der stilmæssigt matcher til denne kan du altid bygge videre på samlingen med korsetter, corsager, hofteholdere, selvsiddende strømper, flotte, sexede strømpebukser og eventuelt et forførende catsuit eller playsuit garneret med blonder, snører, lacings, sløjfer og andet som kan inspirere til erotisk pakkeleg.

Hvis du aldrig før har købt lingeri er det vigtigt at du lærer din størrelse at kende. Først og fremmest skal du få taget mål således at du ved præcis hvilken størrelse BH du skal gå efter. En BH’s mål består af et bogstav og et tal hvor bogstavet står for skål størrelsen og tallet angiver bustemålet i centimeter. Du kan finde vejledning online til hvorledes du optager dine BH mål, eller du kan få en ekspedient i en fysisk lingeri butik til at hjælpe dig.

Det er også væsentligt at du vælger den rette type BH. Hvilken slags BH du skal bruge kommer meget an på din krops facon og din barms størrelse. Har du store, flotte bryster som måske er lidt til den tunge side bør du vælge en såkaldt full cup BH som støtter, løfter og former barmen og samtidig yder maksimal komfort. Og er du lidt mindre veludrustet foran vil en vatteret bralette eller en push up BH matche dine behov for mere fylde for at skabe et harmonisk udtryk.

Du kan finde flot og forførende lingeri i den online shop hos Love Lingeri på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder