Hvordan kan en låsesmed hjælpe mig?

18 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Du kan få behov for hjælp fra en låsesmed i mange forskellige situationer. Blandt andet vil en låsesmed kunne være til stor hjælp hvis du har smækket dig ude af din bil eller din bolig.

Mange hoveddøre, især på etage ejendomme, er forsynet med låse som smækker uden at man behøver at låse dem udefra. Dette er selvfølgelig praktisk idet man ikke skal bekymre sig om hvorvidt man huskede at låse døren når man har forladt sin bolig.

Men samtidig kan man hurtigt komme til at glemme nøglerne inde i boligen – og så kan man ikke komme ind igen. Her vil en låsesmed kunne hjælpe. Kontakter du en lokal låsesmed med døgnservice vil han eller hun uanset tidspunktet på dagen kunne rykke hurtigt ud, og i løbet af få minutter lukke døren op så du atter har adgang til dit hus eller din lejlighed.

låsesmed

Det samme gælder hvis du har smækket døren til din bil, og central låsen er trådt i kraft mens nøglerne stadig sidder i tændingen eller ligger i din taske på forsædet. En dygtig låsesmed vil kunne åbne bildøren uden at gøre skade på låsen – og så har du dine nøgler igen i løbet af nul komma fem.

Lad din låsesmed skifte låsene i din nye bolig

Har du netop erhvervet dig en ny ejerbolig, bør du som noget af det første sørge for at udskifte alle låsene. Du ved ikke hvor mange nøgler der er i omløb, eller hvor gamle låsene er. Hvis patentet er udløbet, er det nemt at få fremstillet kopier af de dertil hørende nøgler. Og en gammel lås er nemmere at dirke op.

Hos Askerls kan du få hurtig hjælp til såvel oplukning af døre som udskiftning af låsene i din bolig. Du kan læse mere, og bestille låsesmed online via Askerls’ hjemmeside på askerls.no

More articles