Hvilket vikarbureau skal du vælge til organisationen?

31 maj 2021 Silje Hansen

Der er mange virksomheder, som enten vækster og har behov for ekstra hænder for en kort periode, eller når der er sygemeldinger på arbejdspladsen. Særligt i organisationer, hvor man er pædagog eller handicaphjælper kan det være utrolig sårbart, hvis en af medarbejderne har en sygedag, sygemelding eller skal på barsel.

Det kan være dyrt at ansætte en fast til at tage de sygemeldinger der kommer, da det kan være meget forskelligt og kræver at det er en der kan erstatte de kompetencer der er behov for. Det er også svært at hyre en fast til at stå i beredskab til kun at få løn, hvis der er behov for ekstra hjælp. Da langt de fleste søger et fast job med en stabil indtægt. Det er her et vikarbureau kommer ind i billedet.

Hvad kan et vikarbureau gøre for din organisation?

Et vikarbureau kan være guld værd for dig som har en organisation, hvor du er afhængig af hver enkelt medarbejder. Det vil sige, at hvis du har en sygemelding til en undervisningstime eller børnepasning, kan du hurtigt og nemt få kompetente kræfter til at træde til. Et vikarbureau stiller kun de kompetencer til rådighed, som du efterspørger. Du kan derfor forvente at de kun ansætter pædagoger med erfaring og som er klar på at støde til, når du har behov for ekstra hjælp.

Hvis du er i byggebranchen, kan du også opleve at det har stor betydning for om arbejdet kan udføres, hvis du har det rette mandskab til opgaven. Her kan en sygemelding eller fravær betyde, at du er nødt til at udskyde opgaven til vedkommende er tilbage. Det kan enten være på grund af særlige kompetencer eller nødvendig mandskab til udføre opgaven.

Hvilket vikarbureau kan hjælpe din organisation?

Hvis du leder efter et moderne vikarbureau med mere end 30 års erfaring, kan du med fordel kontakte https://norstaff.dk/.

Flere Nyheder