Hvad er senior dating?

19 juli 2020 Astrid Pedersen

Senior dating er en betegnelse for dating koncepter som retter sig imod datere fra fyrre år og opefter. Dating livet behøver nemlig ikke at slutte fordi man er ude over sin første ungdom.

Mange mennesker over fyrre stadig fællesskabet, kærligheden og venskabet. Det at være og leve som single er ikke nødvendigvis en hindring for at opnå disse ting. Men man dater måske på en lidt anden måde end man gjorde da man var i tyverne – og på en helt anden måde end de unge gør den dag i dag.

Dating har ændret sig utroligt meget inden for de senere årtier, især med de elektroniske dating koncepters mellemkomst. Nu om stunder er det ikke unormalt at man finder emnet for sin næste date gennem en app eller en website. Og her er der stor forskel på forventninger alt efter om man er tyve eller halvtreds år gammel.

Hvor det yngre publikum intet problem har med at ”hooke up” med en person på baggrund af en relativt overfladisk Tinder profil stiller modne datere helt anderledes krav til dybden af selv et ganske nyt forhold. De fleste mennesker som har mange års single tilværelse eller måske endda flere forliste forhold bag sig ved at det tager tid at lære et andet menneske at kende – og at man hver især har bagage med sig som måske ikke kommer frem efter en enkelt aften i byen.

Derfor søger Events4Singler at lade mennesker mødes i forbindelse med spændende og inspirerende arrangementer, og dermed i højere grad skabe relationer og netværk frem for tilfældige hook ups.

Hvorfor vælge senior dating gennem Events4Singler?

Når du tilmelder dig et senior dating arrangement gennem Events4Singler er du fri for pres og underliggende forventninger i forbindelse med din dating. Du kan vælge at anskue hvert enkelt event som en mulighed for at møde nye mennesker uden at det nødvendigvis behøver at føre til et romantisk forhold.

Du kan læse mere på Events4Singler.dk

Flere Nyheder