Hvad er din sengeløsning derhjemme?

11 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Du skal holde tungen lige i munden, for i dette skriveri vil vi komme ind på mange af forskellige løsninger, alverdens mennesker vælger at benytte sig af, når de skal sove.

Vi mennesker har jo brug for at hvile ud i løbet af dagen, om det så er en lille lur, eller vi skal sove natten igennem.

Det er så vigtigt med en god nats søvn, hvorfor de rette senge også er nødvendige, om man skal ligge meget specifikt, have en bestemt temperatur eller sove sammen med noget specielt.

For at gøre det overskueligt, så holder vi os dog til at senge-mulighederne, man hovedsageligt ser benyttet i Danmark.

Derfor vil der ikke komme forslag, som nomadefolk i Mongoliet benytter sig af i form af at flæsen og flå dyr, hvor de kan sove på deres skind eksempelvis.

Bruger du en af disse sengeløsninger?

Lad os starte med det små, hvor man starter i en kuvøse nogle gange og så kommer man over i vuggen.

Senere får man en tremmeseng, og så bliver det til en reel seng, der kan være alt fra en enkelt-personsseng til en skibs-briks, en halvandenmandsseng eller måske endda en sovesofa.

Nogle mennesker foretrækker en køjeseng, mens andre vil have sig en vandseng, og så er der dem, der ikke kan leve uden en drømmeseng – mens det for andre igen er nok bare at have en madras at falde i søvn på, om der er lagen på eller ej.

Visse personer har jo den fantastiske evne, at de næsten kan sove på en sted og være udhvilede bagefter, mens mange mennesker sjældent sover særligt godt, fordi der kommer for mange forstyrrelser i løbet af natten.

Uanset hvilken type man er, så er det bidende nødvendigt, at man vælger den rette sengeløsning, så man kan komme til at sove igennem om natten.

Flere Nyheder