Gulvslibning på Fyn

23 January 2022 Agner Clausen
image

editorial

Bor du på Fyn og leder efter en dygtig gulvmand til at afslibe dit gulv? Hvordan finder man en god fagmand, som har stor erfaring med gulvslibning, men som samtidig har rimelige priser?

Hvorfor er det vigtigt af finde et godt gulvfirma?

Du vil sikkert gerne undgå at hyre et gulvfirma, som ikke overholder aftalerne, eller som skærer hjørner her og der, for at gulvarbejdet skal være overstået i en fart. At jage håndværkere, fordi de ikke kommer som lovet, er trættende og stressende. Det samme gælder, hvis man langt fra er tilfreds med resultatet. Gulvet er måske ikke jævnt afslebet, eller der er helligdage i lakken. Enten må man tage kampen med gulvfirmaet, eller så må man leve med et dårligt resultat. Men hvorfor ikke helt undgå det? Hvordan gør man det?

Hvordan finder man et godt gulvfirma?

Man kan jo begynde med at spørge sin nabo, sine venner eller familiemedlemmer, om de kender et gulvfirma, de har haft gode erfaringer med. Så findes der også håndværksportaler, hvor man kan indhente forskellige tilbud.

image

Men du kan allerede ved den første kontakt med gulvmanden få en fornemmelse af, om det drejer sig om en seriøs fagmand. Er han venlig og imødekommende? Giver han klare svar på dine spørgsmål? Er han til at få fat i, når du har spørgsmål? Får du en dårlig behandling, som potentiel kunde, skal du ikke regne med en god behandling, når du først er kunde. Så vælg en engageret gulvmand, som du kan rådføre dig med og sparre med.

Du behøver ikke at vælge den allerdyreste, men vælg heller ikke den allerbilligste. Man får, hvad man betaler for. Vælg et gulvfirma, som har mange års erfaring med gulvslibning og andet gulvarbejde, og hvis priser ligger i mellemlejet. En fornuftig pris ligger på rundt 150 kr. / kvm. Det afhænger selvfølgelig i høj grad af ,hvilket stand dit gulv er i, og hvad du vil have gjort. Kontakt en fagmand og få et uforpligtende tilbud. Prøv fx Gulvkanonen, som har mere end 10 års erfaring med gulvarbejde, og som har en høj score på Trustpilot.

More articles