Fire vigtige elementer til at dække et flot bord

30 August 2018 Emilie Jacobsen
image

Når du skal holde middag eller fest, bruger du helt sikkert noget tid på at tænke over, hvordan du skal dække bordet. Det er også vigtigt i forhold til, hvordan dine gæster opfatter dit arrangement. På den måde vil de nemlig med det samme, som de træder ind af døren, kunne afkode, hvad det er for en type middag, de er kommet til. 

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal bruge til at dække et flot bord, kommer vi her med fire ting, som det er vigtigt for dig, at du husker. Vi har lavet vores liste i samarbejde med ctiparty.dk. De forhandler festartikler, og du kan derfor nemt finde alt, hvad du skal bruge, hos dem. 

1. En bordløber

Du har sikkert en dug at lægge på bordet, men med en bordløber vil dit bord med det samme få et langt flottere udtryk. Du lægger løberen oven på dugen, hvor den vil være med til at give en superflot effekt. Du bør vælge en i en anden farve end dugen, så du kan skabe kontrast mellem de to. 

2. Servietter

Dine servietter er også vigtige for, hvordan folk oplever dit bord. Du behøver ikke at folde dem kunstfærdigt, men nogle gode servietter i en flot farve er både praktiske og dekorative. 

3. Lys 

På et flot dækket bord bør du også have nogle levende lys stående. Det er med til at skabe stemning og hygge. De er derfor oplagte at gå med. Vælg nogle, der passer til bordløberen. 

4. Bordkort

Hvis det er en fin middag, som du skal holde, er det vigtigt, at du har købt bordkort. De hjælper dine gæster til at finde ud af, hvor de skal sidde henne. Bordkortene kan bruges til en lang række forskellige former for fester, hvor du gerne vil blande folk på kryds og tværs. 

More articles