Find en god og solid cykelhjelm til baby

25 June 2021 Astrid Pedersen

Cykel sæsonen er over os, og mange skifter i disse varme dage den firhjulede ud med den tohjulede – eller trehjulede. Har du i anledning af familieforøgelsen anskaffet en ladcykel eller en cykel anhænger til den lille guldklump glæder du dig sikkert til I sammen skal på tur. Og her må du endelig ikke glemme cykelhjelm – hverken til dig selv eller baby.

Hvorfor skal baby have cykelhjelm på?

Måske synes du at en cykelhjelm til baby virker som et overflødigt tiltag. Baby ligger jo trygt og sikkert fastspændt i cykel anhængeren eller i den til ladcyklen hørende kasse. Og der skal alligevel en del til før en anhænger eller en ladcykel vælter.

Men her skal du tænke på at selv om køretøjet er forsynet med tre hjul er det ikke beskyttet imod ulykker. Der kan for eksempel ske det at cyklen bliver påkørt. Og i så tilfælde er baby faktisk lige så udsat for at pådrage sig alvorlige hovedskader som den voksne.

Vælg den rette cykelhjelm til baby

Derfor er det vigtigt at baby er iført en cykelhjelm som kan beskytte det lille hoved. Når du skal vælge cykelhjelm til baby bør du således se dig godt for.

Cykelhjelmen skal passe perfekt rundt om barnets hoved for at yde den rette beskyttelse. Du skal altså ikke købe en cykelhjelm som baby kan vokse i. Så hellere skifte cykelhjelmen ud ofte.

Du kan ikke sætte en pris på barnets helbred. Men til gengæld kan det sagtens lade sig gøre at finde godkendte cykelhjelme til babyer og børn uden at de behøver at koste spidsen af en jetjager.

Find en godkendt cykelhjelm til baby

Hos Cykelhjelm.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af godkendte cykelhjelme til lave priser. Du kan læse mere, og finde en billig cykelhjelm til baby i den online shop på hjemmesiden Cykelhjelm.dk

More articles