Få en smertefri tandretning med Invisalign

27 December 2020 Astrid Pedersen
Få en smertefri tandretning med Invisalign

De fleste af os som er vokset op i firserne husker de uskønne og ubehagelige fast monterede tandbøjler som anvendtes i forbindelse med tandretning under den gratis skole tandpleje. Mange børn og unge fik i disse år rettet skæve tænder ved hjælp af de såkaldte togskinner som sammen med diverse elastikker, nakketræk og ganebøjler skulle hjælpe tænderne med at finde deres rette plads.

Resultatet blev da som oftest også et smukt og regelmæssigt tandsæt – men de færreste ville nok ønske at gentage succesen. Det er nemlig helt utroligt ubehageligt at gå rundt i halve og hele år med munden fyldt med metal. Og derfor går mange voksne rundt med skæve tænder selv om disse egentlig sagtens kunne rettes.

Kan man få rettet tænder som voksen?

Tænder flytter sig nemlig hele livet igennem. Dette betyder at du godt kan risikere atter at få skæve tænder selv om du brugte en stor del af dine ungdoms år på at få rettet bisserne til. Samtidig betyder det også at du selv i en moden alder kan få tilbudt tandretning som rent faktisk kan give fantastiske resultater.

Den gode nyhed i denne sammenhæng er at det takket være moderne teknologi kan lade sig gøre at gennemføre et tandretning forløb på lagt mere diskret og behagelig vis her i 2021. Faktisk kan du med et forløb af et halvt til halvandet års varighed få flotte, lige tænder på ny – og det helt uden at skulle have en fast monteret bøjle.

Med de smarte Invisalign tandskinner kan du nemlig få rettet smilet uden at andre kan se at du er i gang med et tandretning forløb. De lette Invisalign skinner er nemlig 100% transparent, og kan samtidig tages ud når du spiser eller skal børste tænder.

Få mere information om tandretning med Invisalign på yousmileismile.dk

More articles