Forkæl familien til hverdag med lækre måltidskasser

04 February 2022 Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at spare tid på madlavning ved hjælp af en måltidskasse som leveres til døren en gang om ugen? Så læs med her, og bliv klogere på hvilken du skal vælge.

Nem og lækker mad med den rette måltidskasse

Hvilken måltidskasse du skal vælge kommer selvfølgelig an på dine og din families præferencer. Det er altid en god idé at vælge en måltidskasse som kan præsentere et udvalg af sunde og velsmagende retter – retter som både store og små kan lide.

De fleste børn synes godt om retter med variation og lækre smagsnuancer. Samtidig kan du med stor fordel introducere de mindste – og de lidt større – børn for grøntsager og andre sunde fødevarer fra en tidlig alder. Derfor er det vigtigt at du vælger en måltidskasse som indeholder en bred variation af spændende bælgfrugter, rodfrugter og hovedsalat samt kål og andet grønt, præsenteret i velsmagende versioner som matcher alle ganer.

image

En sådan måltidskasse kan du bestille hos Kokkens Hverdagsmad. Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i to forskellige måltidskasser som er særligt tilpasset børnefamilien. Kokkens Familiekasse er en rigtig god all round måltidskasse med friske råvarer i økologisk kvalitet.

Kokkens Grønne Kasse er det vegetariske alternativ til Kokkens Familiekasse og egner sig til familier som ønsker at spise grønt tre eller fire gange om ugen. I begge kasser finder du råvarer og ingredienser til fremstilling af sunde og lækre aftensmåltider. Meget af tilbehøret er lavet på forhånd hvilket sparer dig for en del tid i køkkenet.

Frikadeller, kødboller, hakkebøffer og andre fars produkter er formet på forhånd, klar til at komme i ovnen eller en tur på panden. Faktisk er det så nemt at tilberede familiens aftensmåltid ved hjælp af en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse at du kan overlade opgaven til familiens større børn. Bestil dit abonnement på Kokkens Grønne Kasse eller Kokkens Familiekasse på kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/.

More articles