Hvordan finder man de bedste Office 365-kurser?

18 March 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvordan finder man de bedste Office 365-kurser?

Der er et stort behov for at have kendskab til IT, specielt i arbejdsrelaterede situationer. Det kan der vist ikke herske den mindste tvivl om.

Ikke alle medarbejdere kan være eksperter udi IT-arbejde, og derfor har de fleste virksomheder da også hele IT-afdelinger, hvis firmaet er stort nok, som tager sig af IT-problemer og -opdateringer, når der er brug for det.

Men det mest ønskede er selvfølgelig, at medarbejderne over hele virksomheden er sat bare nogenlunde ind i systemerne, som virksomheden benytter sig af – og det så, om det er alt fra rengøringsmedarbejderen til direktøren selv.

“Problemet” er bare, at der ofte kommer opdateringer til ved de systemer, programmer og produkter – som langt de fleste medarbejdere kommer i berøring med på arbejdspladsen, da den største effektivisering finder sted, når IT bliver en integreret del af arbejdsrutinerne – og det fordrer, at medarbejderne hele tiden er up to date med IT-systemerne.

Hvis man for eksempel i ens virksomhed benytter sig af Windows og generelt Microsoft-programmer, så kan det bestemt ikke udelukkes, at man også bruger Office-pakken.

Denne er nemlig meget brugervenlig og nem at gå til for langt de fleste mennesker, da systemerne og programmerne heri – for det meste – er meget intuitive at gå til og har fornuftig brugerflade og interface.

Som IT-ansvarlig kan man så søge efter gode kursus-udbyderne, for selvom man måske selv i IT-afdelingen har gode og kyndige medarbejdere, er det ikke ensbetydende med, at de har kundskabet til at lære fra sig eller for den sags skyld udstyret til det.

Når man så søger rundt, så må man formode (eller i hvert fald håbe), at 4D.dk dukker op, da de bestemt er nogle af de bedste til at lære fra sig på mange områder, hvilket blandt andet omhandler oplæring og indlæring i Microsoft-programmer, Microsoft Office og endda helt specifikt Microsoft Office 365.

Så her få du lige et direkte link til dem med specifik henvisning til det sidste emne: https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365

More articles