Maler i Næstved fortæller, hvorfor du altid skal købe kvalitet, når du maler

15 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Det er så fristende at snuppe den billige maling fra supermarkedet, når hjemmet trænger til en kærlig hånd, men det er ikke så enkelt endda. Der er nemlig god grund til at tænke lidt mere i kvalitet, når du maler – det fortæller en maler i Næstved.

Skal du male på hjemmefronten – eller i forretningen for den sags skyld – så kommer du hurtigt af med en del penge. Maling er ikke billigt, og det gælder endda, selvom du vælger de billige løsninger.

Men kan du egentlig godt gå med den billige maling for at spare penge? Spørger du maleren, er det lidt som at tisse i bukserne; det føles godt i starten, men det sparker dig hurtigt bagi.

Men hvorfor er det sådan?

Det skyldes, at den billige maling ikke er nær så god som en kvalitetsmaling. På flere områder, faktisk. For det første dækker den ikke nær så godt, så derfor skal du bruge meget mere maling, end hvis du havde valgt en god maling fra begyndelse. Og det fører til det næste aber dabei; fordi malingen ikke dækker, skal du male flere gange, og dermed skal du også bruge ekstra tid, når du vælger den løsning. Sidst men ikke mindst er den billige maling ofte sværere at arbejde med, og dermed er der større sandsynlighed for helligdage, gardiner og et generelt dårligt resultat.

Vil du slippe for bøvlet?

Gider du ikke bruge al den energi på at sætte dig ind i mulighederne – og gider du slet ikke spilde din tid på at male, hvis det viser sig, at du måske bliver nødt til at gøre det om? Ja, så kan du overveje, om det måske er en bedre løsning at kontakte et malerfirma, som kan klare arbejdet for dig. På den måde er du sikret et flot og professionelt resultat.

More articles