Lad et inkasso firma tage sig af dine dårlige betalere

09 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Kunder, som ikke betaler for de produkter eller ydelser de har erhvervet sig, er den værste slags.

Det kan godt være endog særdeles bøvlet at skulle deale med kunder som ikke betaler deres regninger. Der skal sendes rykkerskrivelser ud, og du vil helt sikkert komme til at bruge timer på forgæves telefon opkald for at komme igennem til kunden.

På et tidspunkt kan man føle sig fristet til at lade regning være regning, og afskrive den ubetalte faktura som et tab, blot for at slippe for at skulle bruge mere tid på den dårlige betaler. Men faktisk er slaget ikke tabt bare fordi du ikke kan få fat på kunden. Du kan nemlig vælge at overdrage sagen til inkasso.

Hvad er inkasso?

Inkasso service er betegnelsen for en række tjenester som har til formål at skaffe dine penge hjem – ad lovlige veje, forstås.

image

Inkasso service er for dig som har brug for hjælp til at inddrive skyldige beløb fra kunder som ikke betaler, og som ikke reagerer på dine henvendelser. Når du benytter inkasso service kan du undgå selv at skulle bøvle med rykkerskrivelser og telefon opkald.

Med et kompetent inkassofirma til hjælp kan du være sikker på at få en god del af dine penge igen. Og dette kan have stor betydning for virksomhedens likviditet – især hvis du har mange kunder og en høj omsætning.

Hvordan melder jeg en dårlig betaler til inkasso?

Hvis du overvejer at benytte dig af inkasso service bør du være opmærksom på at have dine procedurer på plads.

Det er vigtigt at du har udsendt rettidige rykkere, og at du har gjort kunden opmærksom på at han eller hun er blevet meldt til inkasso. Kan du opfylde disse krav er det blot at kontakte et inkassofirma og få dem til at overtage sagen.

Du kan finde et autoriseret inkassofirma på debtia.dk

Flere Nyheder