Find det rette parkeringsfirma online

17 november 2020 Astrid Pedersen

Administrerer du en ejendom med tilhørende parkeringspladser – og er du træt af at disse plages af uvedkommende eller hensynsløs parkering? Så kan du med stor fordel alliere dig med et parkeringsfirma, som kan hjælpe dig med at administrere de private parkeringspladser.

Lad UnoPark hjælpe dig med en fornuftig parkeringsløsning

Det danske firma UnoPark er blandt de fremmeste aktører på markedet, når det handler om fleksible og brugbare parkeringsløsninger for virksomheder og institutioner. I det følgende kan du læse mere om fordelene ved at vælge UnoPark.

Hvad koster det at få UnoPark til at administrere mine parkeringspladser?

Når du indgår en serviceaftale med UnoPark, kan du trygt regne med, at du ikke får grimme overraskelser i form af uventede regninger og ekstra gebyrer undervejs. En UnoPark parkeringsløsning inkluderer blandt andet omkostningsfri opstilling af den nødvendige skiltning samt standere til udstedelse af parkeringskort og lignende – så skal du blot fokusere på dine egne ønsker og behov i den forbindelse.

Kan jeg ændre vilkårene for min parkeringsserviceaftale med UnoPark?

Hvis du ønsker at ændre vilkårene for din aftale med UnoPark, kan dette selvfølgelig sagtens lade sig gøre. UnoPark tilbyder fleksible aftaler, som kan ændres løbende, således at du nemt og hurtigt vil kunne tilføje eller fjerne services, skulle dine forhold ændre sig.

Hvor kan jeg få hjælp til administration af parkeringspladser hos UnoPark?

UnoPark opererer over hele landet, hvilket betyder at du – uanset hvor i Danmark din ejendom har sin beliggenhed – kan nyde godt af UnoParks services og tjenester. Du kontakter blot UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk – så vil du blive tildelt din egen personlige parkeringskonsulent, og så kan I i fællesskab finde den optimale løsning angående administration af parkeringspladser.

Du kan læse mere om UnoPark og virksomhedens produkter og ydelser på hjemmesiden UnoPark.dk.

Flere Nyheder