Excel kurser for begyndere og avancerede brugere

27 december 2018 Astrid Pedersen
Excel kurser for begyndere og avancerede brugere

Bruger du Microsoft Excel i dit daglige arbejde, er der sandsynlighed for, at du ikke udnytter denne applikations potentiale til fulde. Hvis du vil blive bedre til Microsoft Excel, er et kursus vejen frem

Bliv bedre til at bruge Microsoft Excel med skarpe Excel kurser

Hvis du ofte går og ærgrer dig over, at du ikke er bedre til at udnytte mulighederne i Microsoft Excel, kan det anbefales at kigge på et af de mange Microsoft Excel kurser fra 4D. Her kan du lære, hvordan du anvender Microsoft Excel optimalt i forbindelse med dit arbejde, for eksempel lave makroer, anvende pivot tabeller til data sortering og samkørsel af data, og selvfølgelig benytte mange af de smarte, indbyggede funktioner til at bygge overskuelige rapporter og spiselige grafer.

Hos 4D findes der et hav af Microsoft Excel kurser, som henvender sig til alle brugere af Microsoft Excel, uanset fagligt niveau og retning. Du kan have stor glæde af et dybdegående og effektivt Microsoft Excel kursus uanset om du primært arbejder med regnskab eller med behandling af data til business forecasts eller analyse af performance i virksomheden.

4D tilbyder såvel grundlæggende kurser med en vis bredde (for eksempel Excel Grundlæggende, Excel Udvidet og Excel avanceret) som utroligt målrettede kurser, som henvender sig til den viderekomne Bruger af Microsoft Excel med specifikke behov. På kurset Pivottabeller i Excel lærer du at anvende pivot tabeller til analyse af store datamængder, og med et kursus i Excel VBA Programmering bliver du bekendt med de grundlæggende programmeringsprincipper i programmeringssproget Visual Basic for Applications. Du får også en introducerende gennemgang af mulighederne for at styre processen i et regneark ved hjælp af dine egne program rutiner, således at du nemt kan applicere metoden på dit eget work flow.

Du kan læse meget mere om de mange Microsoft Excel kurser på 4D.dk

Flere Nyheder