Brug en boligadvokat – her er hvorfor

31 oktober 2020 Maya Hindsberg

Står du og har planer om at købe et hus? Måske er det første gang eller måske har du efterhånden gjort det et par gange. Uanset hvilken situation du står i, kan det være en rigtig god ide at få en boligadvokat indraget i købsprocessen, da du hurtigt vil drage fordel af at have vedkommende på dit team.

Det er f.eks. de færreste individer, der køber huse, som er erfarne forhandlere eller ved, hvad man skal se på, eller hvordan man får fat i lokalplaner fra kommunen. Og netop lokalplaner kan gøre det mere eller mindre fristende at købe grunden. Men det er blot et par enkelte grunde til, hvorfor du bør bruge en.

De kan hjælpe med at sikre din partner 

Der kan være mange grunde til at du planlægger at købe et hus, men at din samlever ikke skal stå på kontrakten. Det kan dog hurtigt ende galt, hvis der skulle ske et uheld og netop derfor vil du gerne have lavet et testamente, som er med til at sikre, at din samlever kan blive boende i huset enten i en tidsbestemt periode eller resten af livet. Du kan evt. læse mere om, hvad en boligadvokat kan hjælpe med på https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/.

Hjælp til forhandling

Det ligger ikke til særligt mange danskere at forhandle. Vi gør det sjældent, men et af de steder, hvor vi gør det hyppigst, er ved bolighandel og på loppemarkedet. Men her kan den manglende erfaring vise sig at være en udfordring. Det giver et dårligt forhandlingsgrundlag for ikke nok med, at man ikke har erfaring, så har man med stor sandsynlighed også forelsket sig i boligen, og det kan derfor blive svært at holde hovedet koldt og slå koldt vand i blodet, fordi man bare gerne vil købe det. Heldigvis kan en boligadvokat forhandle for dig.

Flere Nyheder