Bliv klogere på e-cig

23 maj 2018 Anders Lundtang Hansen
Bliv klogere på e-cig

Det kan være, du længe har overvejet, om du brugen af e-cigaretter er noget for dig, om du så har tænkt dig at bruge den for at skære ned for smøgerne eller for at prøve den afslappende fornemmelse, der opstår, når man damper.

Og så melder der sig måske nogle spørgsmål på det felt, som du gerne vil have opklaret, inden du render ud og køber et begyndersæt til at dampe.

Denne artikel vil komme ind på to af de spørgsmål, man kan stå med som nybegynder, og samtidig forsøge at besvare disse.

 

Hvad kan jeg spare ved at dampe med en e-cigaret?

Det spørgsmål beror på tankegangen, at man gerne vil udskifte de almindelige tobaks-cigaretter med en e-cigaret, da netop flere og flere mennesker forsøger at stoppe med at ryge ved at skifte røgen ud med damp.

Det er lidt svært at give et konkret svar på dette spørgsmål, men hvis man i forvejen ryger omkring 20 smøger om dagen, så sparer man gerne plus/minus 10.000 kroner om året ved at dampe og ikke ryge smøger.

 

Lugter det at dampe med e-cigaretter?

Her kan vi svare mere direkte: Nej. Både dig selv og dine oplevelser skulle gerne opleve, at der er færre lugtgener forbundet med at dampe fremfor at ryge.

Det kan bestemt se voldsomt ud, hvis man udsender en enorm damp-stråle, men du kan være stort set sikker på, at sidemanden ikke vil opleve den samme kradsbørstige smag, som er kendetegnet ved genkendelige tobakscigaretters røg.

Tværtimod oplever rygeren en større smagsvariation ved brugen af e-væske, og der findes mange evæske tilbud, da disse skabes i mange flere forskellige variationer, end man er vant til ved almindelige cigaretter.

Hvor de fleste kender til mentol-smagen fra nogle smøger, vidste du så, at du kan få e-væske med smagsvarianter som kagedej, lakrids og saftevand?

 

Vi håber, denne lille artikel har gjort dig klogere på emnet om e-cigaretter!

Flere Nyheder